Wekelijks een volle vrachtwagen naar Oekraïne

Wekelijks een volle vrachtwagen naar Oekraïne

Ingezamelde spullen voor Oekraïne, Foto: Dennis van Veluw

Driebergen – De oorlog in Oekraïne is iets wat ons allemaal dagelijks bezighoudt. Velen van ons hadden niet verwacht dat er ooit nog een oorlog zou aanbreken die zulke grote gevolgen heeft voor Europa. Het lijkt dat wij Nederlanders ons kunnen makkelijk kunnen identificeren met de vluchtende Oekraïners. Hierdoor ontstaan er verschillende hulpacties.

Dennis van Veluw is ook zo’n inzamelactie gestart. Hij en zijn vrouw zijn beide verbonden aan de organisatie 4M (voorheen 4e musketiers). Deze organisatie zet zich over de hele wereld in om te strijden voor mensenrechten, de actie van Dennis is ook in samenwerking met de organisatie.

De inzamelactie is nu zo’n succes dat er wekelijks een vrachtwagen naar de grens van Oekraïne gaat om spullen te leveren. Dennis en zijn vrouw blijven zich inzetten voor de mensen uit Oekraïne zolang dat nodig is.

Over de auteur

Robin Ridder

Mijn naam is Robin Ridder, ik ben 20 jaar oud en mijn droom is om sportverslaggever te worden. Op de School voor journalistiek in Utrecht ben ik bezig om een goede fundering te leggen voor mijn carrière. Mijn hele leven ben ik al geobsedeerd met voetbal en ik zou graag elke dag met mijn passie bezig willen zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.