Met Glitter & Glamour het feestseizoen in!

Met Glitter & Glamour het feestseizoen in!

Aankomende zaterdag wordt er een gloednieuwe glitter en glamour lijn van style restyles gelanceerd. De collectie is te vinden in de Lokaal-store in stadspark De Kwekerij van 11.00 tot 17.00 uur. Lisa, het hoofd hierachter, verzameld tweedehands kledingstukken van kringloopwinkels en geeft er vervolgens een creatieve twist aan zodat het weer hergebruikt kan worden. De nieuwe glitter en glamour collectie is ideaal voor de feestdagen en ook nog eens beter voor het milieu, zeker een kijkje nemen dus!

Lisa heeft altijd al een passie gehad voor creativiteit, zo is ze al op haar dertiende geïnteresseerd geraakt in fotografie en maakte ze foto’s op haar telefoon en tablet. Toen ze 17 was heeft ze haar eerste camera gekocht, “er ging een wereld voor mij open”. Ook was het restylen van kleding items ook altijd een droom voor haar. Ze probeert de kledingstukken zo te maken dat het een statement uitstraalt. Een eigen stijl was belangrijk voor haar omdat ze zich zo kon onderscheiden van de rest.

Verder heeft ze ook nog twee fotografische cursussen gedaan, “In mijn fotografie wil ik kracht, gevoel, diversiteit en uniekheid laten zien”. Vervolgens heeft ze de opleiding interieur confectie gevolgd. Op dit moment is ze bezig met grafische vormgeving en volgt daar nu een cursus over.

Ze is tijdens de lockdown kledingstukken gaan restylen, dit beviel haar zo goed dat hier haar bedrijf is uit ontstaan. Ze kan haar creativiteit hierin uiten, de items omtoveren vind ze al leuk maar ook kan ze haar passie voor fotografie hier in kwijt.

Lisa heeft ook haar eigen website, creative dreams. Dit is een platform waar je haar webshop kan vinden, meer over haar te weten kan komen, en je kan opgeven voor eventuele samenwerkingen. Ook kun je hier regelmatig terecht voor blogposts. Met deze website kunnen mensen dus hun bedachte ideeën omzetten in werkelijkheid door middel van mogelijke samenwerkingen.

Hieronder kunt u het interview beluisteren met Lisa.

Over de auteur

Paula Puia

Pluk de dag. Email: paulapuia@outlook.com

1 reactie

 1. Lisa Brouwer

  Hoi dit is Lisa van the creative dreams en de lisastylesrestyles kleding,

  Ik wil jullie bedanken voor dit mooie artikel en ben echt superblij met het resultaat.
  Het was echt heel leuk om geïnterviewd te worden en gezellig was het ook.
  Ik blijf zeker op de hoogte van de artikels die online komen en wens jullie alle succes toe.

  Groetjes van Lisa Brouwer.

  Antwoord

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.