Winkelcentrum Seinhorst bestaat 20 jaar

Winkelcentrum Seinhorst bestaat 20 jaar

Het winkelcentrum Seinhorst in Hilversum-Oost is nu al maar liefst twee decennia open en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Een medewerker die anoniem wil blijven van Bakkerij Dekker & Winkler, de winkel die er al vanaf het begin van Seinhorst bestaat, werkt al bijna elf jaar in de winkel. “Ik durf niet te zeggen dat Seinhorst erg veranderd is in de loop der jaren, maar het is zeker wel leuker geworden hier, er zijn erg veel organisaties en leuke dingetjes om te doen in het winkelcentrum dus het is zeker ook niet saai.” Tijdens de lockdown was de winkel open, maar niet zonder diverse maatregelen. “Er mochten twee mensen tegelijk de winkel in, er zijn palen geplaatst zodat er geen rij ontstaat waar mensen niet genoeg afstand van elkaar kunnen nemen. Ook zijn er schermen geplaatst, maar nu is het gelukkig wel weer versoepeld.”

Sherry van Zadelhof, de eigenaar van Slagerij van Zadelhof, werkt er ook al vanaf het begin van Seinhorst. “Dit winkelcentrum is best veranderd in de loop der jaren, ik vind zelf wel dat het verbeterd is. Tijdens de Coronacrisis ging de winkel ook eigenlijk nog best wel goed, het was niet dat het die periode slecht ging,” aldus Van Zadelhof. 

Maar hoe denken de mensen die vaak naar Seinhorst gaan erover? Marja van Etten, die vaak naar het winkelcentrum komt, vindt dat het winkelcentrum niet erg is veranderd in de loop der jaren. “Ik kom hier zelf al 16 jaar maar ik vind niet dat het dramatisch veranderd is. De mensen die hier wonen, ikzelf overigens ook, zijn allemaal wel een hechte groep en dat is erg fijn.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *