Internationale Vrouwendag bij Wijkcentrum De Koepel

Internationale Vrouwendag bij Wijkcentrum De Koepel

Afgelopen dinsdag was het Internationale Vrouwendag. Wijkcentrum De Koepel in Kerkelanden besloot hierom een braderie te organiseren, “Voor en door vrouwen uit de buurt.” Binnen twee weken wist het Wijkcentrum de braderie in elkaar te zetten.

Op de braderie was er afgelopen dinsdag veel te beleven. Lokaal vrouwelijke ondernemers konden zoal hun eigen kraampje opzetten om de producten te vertonen en te verkopen. Ook werden er meerdere eetkraampjes uitgestald om internationale lekkernijen uit te delen. De braderie werd georganiseerd voor en door vrouwen uit de buurt. Mannen waren tot 17:00 welkom. Hierna werden de gordijnen van het wijkcentrum gesloten zodat de vrouwen zich vrij en veilig konden bewegen.

Tijdens de braderie sprak ik met Areeg Kashit, zij is algemeen maatschappelijk werker en was betrokken bij de opzet van de braderie. Het interview is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Over de auteur

Lieve Scholtze

Beste lezer, mijn naam is Lieve Scholtze. Ik ben 18 jaar en student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een brede interesse in veel verschillende onderwerpen. Op dit platform kunt u van mij daarom veel uiteenlopende producties verwachten. Mocht u mij willen bereiken is dit mijn e-mailadres: lievescholtze@gmail.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.