Hilversum

Selecteer Pagina

De eerste Disco Bingo

De eerste Disco Bingo

In café Nannes is op 7 december de eerste Disco Bingo: een bingo zonder getallen maar met muzikale klassieker. Iedere gast krijgt een kaart, de bingoballen bepalen welke muziek er wordt gedraaid. Komt er een nummer voorbij die op je bingokaart staat, dan streep je hem af. De volgende edities wordt eens in het kwartaal een datum geprikt voor een nieuwe bingo.

Reeds zijn er 100 aanmeldingen binnengekomen bij Nol Bollongino van café Nannes. Hij verwacht een swingend en gezellig publiek dat de klassiekers maar al te goed kent. De verwachting is ook dat er veel nieuw publiek op afkomt.

Café Nannes heeft sinds april dit jaar zijn deuren geopend. Het is het nieuwste café van ondernemer Marco van Velthooven, die met zijn van Velthooven horecagroep nu de achtste horecagelegenheid heeft geopend in het centrum van Hilversum. Het café is afgeleid van een zogenaamde ‘bruine kroeg’. De naam komt van Hilversum zijn bekendste zwerver Nannes.

Over de auteur

Jules Matser

Ik ben Jules Matser, geboren in 2004 in Utrecht waar ik nog steeds woon. Sinds de zomer van 2023 studeer ik aan de Hogeschool Utrecht voor journalistiek. Wat me vooral trekt in de journalistiek is onderwerpen of verhalen van mensen waar je niet snel van hoort en dat aan het licht brengen. Mijn passie voor goeie verhalen drijft me om producties te publiceren wat ik momenteel doe op https://svjmedia.nl/hilversum/ .