Worst & Whisky Borrel in de Vorstin was een groot succes!

Worst & Whisky Borrel in de Vorstin was een groot succes!

De allereerste post-corona Worst & Whisky Borrel was een groot succes! Het bekende poppodium de Vorstin aan de Koninginneweg in Hilversum was decor voor een gezellige borrel voor creatieve ondernemers op het gebied van media, kunst, radio, audio, tv, film etc. uit Hilversum. Op donderdag 31 maart 2022 was het netwerken geblazen!

Het idee van de Worst en Whisky borrel ontstond in 2014. Er was in Hilversum, uiteraard de mediastad van Nederland, nog geen soortgelijke borrel. Het werd een succes en tot de pandemie werd het een jaarlijks evenement dat al snel een trouwe community achter zich had.

Openingsborrel

De borrel begon rond 17:00 uur en rond 17:15 uur stond de zaal al redelijk vol. Om 17:30 uur nam Wilco Witte, directeur van de Vorstin het woord. “Wij als de Vorstin programmeren muziek, maar we brengen ook mensen samen. “ En dat is precies wat de Worst en Whisky borrel ook doet. “ Er bleek een grote noodzaak voor mensen zoals wij hier. We zochten een plek om het glas te heffen en informeel verhalen uit te wisselen en om met elkaar samen te zijn. Dus die Worst & Whisky borrel is hartstikke nodig in Hilversum.”

Gastspreker

Na de opening van de borrel trad Rik Oostenbroek op als gastspreker. Oostenbroek is een grafisch kunstenaar en animator. Hij werd gevraagd naar zijn inspiratie, drijfveren en werk. Dit allemaal in het Engels. Er waren namelijk een aantal Oekraïense vluchtelingen in de zaal.

De Worst en de Whisky

De worst op de borrel werd verzorgd door de biologische slager in Hilversum. En er werden uiteraard verschillende whisky’s geschonken. Maar dat is natuurlijk allemaal bijzaak. De Worst & Whisky borrel gaat om het samenbrengen van creatievelingen in Hilversum. En dat is zeker gelukt!

De volgende Worst & Whisky Borrel vindt plaats op 16 juni 2022.

Verslaggever Roos Weidema sprak met Alex van der Kolk, werknemer van de Gall&Gall over whisky’s. Welke Whisky’s zijn er allemaal en wat is het verschil daartussen?

Over de auteur

Max Elijzen

Hi! Ik ben Max. Ik ben 19 en ik kom uit Blaricum. Ik houd van sport, muziek, films en series!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.