Paraview draait helemaal om spiritualiteit

Paraview draait helemaal om spiritualiteit

De Dudok arena in Hilversum staat vol met kleine tafeltjes waar deskundigen je advies willen en kunnen geven over van alles. Je kunt hier relatieadvies krijgen, maar ook je zelf leren kennen. Er hangt een gevoel van vertrouwen in deze ruimte. Elkaar helpen en eerlijk zijn staat hier centraal. Het gaat hier om de Paranormale beurs, die je inzicht geeft over jezelf.

Je loopt binnen en het eerste wat je ruikt zijn geurkaarsen. Deze geurkaarsen hebben een onbekende geur en zal je doen denken aan landen zoals India. Dit geeft een bepaalde sfeer. Spiritualiteit en creativiteit voel je om je heen.

Er worden groepslezingen gehouden over helderziende waarnemingen, paranormaliteit, hypnotherapie en nog veel meer. Deze groepslezingen zijn in een ander deel van de gymzaal. Hier gaat een wand omlaag waardoor de privacy waarborgen wordt. Dit is heel belangrijk omdat deze lezingen erg persoonlijk en soms emotioneel kunnen worden. Aan de maatregelen is goed nagedacht, door hier niet meer dan 20 mensen binnen te laten. Ook de stoelen staan op 1,5 meter van elkaar.

Verder krijg je hier veel individuele aandacht. In de gymzaal zijn drie gangpaden aanwezig met een eenrichtingsverkeer in verband met het Covid-19 virus. Aan elk tafeltje zit een deskundige die door middel van hun derde oog jou kan lezen. Ze doen dan ook hun derde oog open en kunnen jou vertellen wie je bent en hoe je je voelt. Ook kun je hier contact opnemen met overledenen onder begeleiding. Deze deskundigen stralen vertrouwen uit, want zonder vertrouwen is het een nutteloos consult.

Raymond Tauecchio (66 jaar) is een van deze deskundigen die samen met zijn vrouw onder andere gespecialiseerd is in astrologie en numerologie. “Wij doen samen al meer dan 20 jaar mee aan de paraview” aldus Raymond. Het is een bijzonder stel. Zij staan al jaren samen op beurzen. Ook geven ze thuis consulten.

Verder is er een sieradenbeurs die bij de paraview hoort. Hier kun je sieraden vinden met stenen die een betekenis hebben. Bijvoorbeeld een ketting met een zwarte edelsteen genaamd de onyx steen. Deze kan je helpen in stressvolle of belastende situaties. Zo heeft elke kleur en elke sieraad een andere eigen betekenis. Ook dit is spiritueel en deze stenen zullen bijdragen aan een beter leven.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *