VIDA Hilversum beschikt over nieuw winterterras

VIDA Hilversum beschikt over nieuw winterterras

Foto: Charlie van Beek

Tapasbar VIDA in Hilversum heeft onlangs een nieuw winterterras gecreëerd voor haar gasten. Dit om zoveel mogelijk gasten kwijt te kunnen in deze coronatijd. Ondanks dat de horeca in heel Nederland nu tijdelijk gesloten is, hoopt VIDA over vier weken haar deuren weer te mogen openen en dat de gasten optimaal kunnen genieten van het vernieuwde terras.  

Het idee om een nieuw terras te creëren ontstond bij de eigenaren en tevens echtpaar Edwin en Eefje Spitsbaard. Al na de eerste lockdown hadden de eigenaren plannen om hun terras nog aantrekkelijker maken. Vooral omdat ze al vooruitdachten over de natte en koude (herfst)dagen en hoe ze dan nog steeds hun terras optimaal kunnen benutten.

In samenwerking met het bedrijf Licor 43 heeft de tapasbar een gloednieuwe buitenbar gekregen waar het personeel de verrukkelijke en bekende Spaanse alcoholische drank sangria kan maken. Verder kan je op het terras nieuwe heaters, vuurkorven en dekentjes vinden tegen de kou. Bovendien zit je als gast droog onder een grote tent met sfeerverlichting. “Wij zijn erg blij met het resultaat dat wij als VIDA hebben neergezet. Zelfs het personeel vindt het gaaf’’, vertelt de manager van VIDA Hilversum Charlie van Beek (24).

VIDA Hilversum beschikt niet alleen over een stuk terras, maar ook over een ruime binnentuin. “Omdat onze binnentuin verstopt zit achter onze wijnbar zien gasten niet meteen dat wij ook beschikken over een verlichte binnentuin. Door de entree van ons terras opvallend te maken, komen onze gasten te weten dat er meer is dan alleen het terras’’, aldus Van Beek. Verder hoopt Van Beek dat VIDA snel evenementen kan organiseren die kleinschalig en coronaproof zijn, want er stonden al een paar op de planning.

VIDA Hilversum hoopt na vier weken haar terras weer te kunnen openen en dat gasten het vernieuwde terras kunnen ervaren. Of de horeca na vier weken weer opengaat in heel Nederland is nog maar de vraag. In elk geval hoopt VIDA Hilversum dat haar gasten lang mogen genieten van het vernieuwde winterterras.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *