Hilversum

Selecteer Pagina

Wandelaars vol in beweging richting eerste Hilversum City Walk op 14 april

Wandelaars vol in beweging richting eerste Hilversum City Walk op 14 april

Wandelcoach Ellen Steusel bereidt deelnemers voor op Hilversum City Walk

Over tien dagen wordt naast de twintigste Hilversum City Run ook de eerste City Walk georganiseerd. Dit gebeurt om geld in te zamelen voor KiKa en meer mensen aan het wandelen te krijgen. De wandeling is nieuw ter ere van het 600-jarig bestaan van Hilversum. Aan de wandeling van 6, 11 en 19 kilometer, kunnen per afstand 600 deelnemers meedoen.

Verslaggever Lucas Meyland volgde vorige week woensdag een training in aanloop naar de wandeling op 14 april. Hij sprak met wandelcoach Ellen Steusel van Sportservice Hilversum en deelnemer Bettina, die toewerkt naar haar eerste wandeltocht. Beluister hier zijn reportage.

Over de auteur

Lucas Meyland

Lucas Meyland is een betrokken journalist. Momenteel studeert hij op de School voor Journalistiek in Utrecht. Het liefst schrijft hij over maatschappelijk relevante onderwerpen, maar Lucas is ook graag met de sportwereld bezig. Zijn maatschappelijke betrokkenheid als journalist hoopt hij komend halfjaar verder te ontwikkelen door het maken van verschillende verhalen in Hilversum. Heb je vragen of tips voor verhalen? Mail gerust naar lucas.meyland@student.hu.nl