Café Brabant organiseert Rainbow Week met gemeente

Café Brabant organiseert Rainbow Week met gemeente

Voorgevel Café Brabant

Gerard van den Hoven, de eigenaar van de enige homobar in Hilversum, gaat een samenwerking aan met de gemeente. Tijdens de Rainbow Week zullen zij evenementen en activiteiten organiseren in Café Brabant en het theatergebouw De Vorstin.

De Rainbow Week houdt in dat de LHBT+, een verzamelterm voor onder meer lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders, onder de aandacht wordt gebracht. Door middel van verschillende evenementen zorgt de gemeente er, samen met Van den Hoven, voor dat er meer inclusiviteit ontstaat.

Gedurende de Rainbow Week worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd. Alles wat plaatsvindt in Café Brabant zal gratis zijn. Voor De Vorstin zal er een kaartverkoop plaatsvinden. Ze zullen aftrappen met een hakkenrace. De week duurt van 10 tot 16 oktober.

Verslaggever Anastasiya Mulder ging het gesprek aan met Gerard. Dit is te beluisteren in onderstaand interview.

https://soundcloud.com/anastasiya-mulder/anastasiya-mulder-rainbow-week-cafe-brabant

Tekst: Sofie van de Vreede

Over de auteur

Sofie van de Vreede

Hi! Ik ben Sofie van de Vreede, een kersverse journalist uit het jaar 2000. Daarnaast ben ik gek op popculture en kan ik iedereen wel een boek aanraden. Voor tips ben ik bereikbaar op sofie.vandevreede@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.