Na lange tijd zijn de clubs weer open in Hilversum

Na lange tijd zijn de clubs weer open in Hilversum

Na 2 maanden zonder open clubs was het dit weekend eindelijk weer druk op de Groest. De clubs konden weer open tot 12 uur. Na het bekend maken van de versoepelingen is het nachtleven in Hilversum weer een beetje op gang gekomen.

Door de versoepelingen die afgelopen zaterdag ingingen waren alle clubs weer open en was het weer druk op de Groest. Voor sommige clubs moesten kaarten gekocht worden zoals bij de Dokter waar er weer een groot feest was. De deuren gingen om acht uur open zodat de mensen op tijd konden beginnen met feest vieren. Om negen uur werden de deuren gesloten en kon het feest echt beginnen.

De versoepelingen zorgden ervoor dat de clubs weer open konden maar er zaten wel regels aan het binnentreden van kroegen cafés en clubs. Bij binnenkomst moest iedereen een geldig legitimatie bewijs en een coronatoegangsbewijs laten zien voordat de entree werd verleend. Er werd streng gecontroleerd bij elke club kroeg en café aan de deur. Er waren weinig tot geen opstootjes en de avond verliep soepel.

Het was weer ouderwets gezellig in de Dokter nadat minstens 75 mensen kaartjes hadden gekocht en er ook nog kaartjes werden verkocht aan de deur voor mensen die het feestje toch nog mee wilde vieren nu dat eindelijk weer kon. Het café was omgebouwd tot club met alle ruimte binnen om goed los te gaan. “de sfeer was leuk, het was niet te druk en het was super gezellig’’ zo zegt Rachelle, medewerkster in de Dokter. Er werd vier uur lang gefeest en gedronken en zoals altijd werd er in de Dokter flink gedanst. Om twaalf uur was de avond afgelopen en moest iedereen de deur uit zodat de avond kon worden afgesloten.

Na een drukke zaterdagavond werd er ook nog een interview afgenomen met een medewerkster van de Dokter.

dit item is gemaakt door uw journalisten Jesper Gorter en Joep Higler.

Over de auteur

Jesper Gorter

Ik ben Jesper. Ik kom uit Hilversum en ben een beginnende journalist die items maakt over Hilversum. email: Jesper.gorter@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *