In een intieme setting luisteren naar akoestische muziek bij Music around the fireplace

In een intieme setting luisteren naar akoestische muziek bij Music around the fireplace

In deze afbeelding is de intieme setting te zien van Music around the fireplace.

Bij Music around the fireplace treden elke laatste donderdag van de maand veelbelovende singer-songwriters op. De setting is intiem, knus en de muzikanten treden akoestisch en onversterkt op zo kunnen muziekliefhebbers écht luisteren en genieten van de muziek.

De organisatie van Music around the fireplace nodigt elke laatste donderdag van de maand drie singer-songwriters uit om op te komen treden. “Ik zei meteen ja omdat ik het een mooi initiatief vind en het een intieme setting heeft.” ,Aldus Jasper Erkens, singer -songwriter onder andere bij Music around the fireplace. Het doel van dit concept is om mensen muziek écht te laten waarderen en met respect naar de muzikant te laten luisteren.

“Zelf weet ik op het moment nog niet precies welke nummers ik ga spelen”

Music around the fireplace geeft muzikanten de vrijheid om zelf te bepalen welke nummers ze willen spelen zolang het maar akoestisch is, merkt Jasper op. Naast Jasper Erkens treden donderdag 30 september ook Will Orchard en Jess Kerber op. Door de drie verschillende muzikanten die elk hun eigen sound en stijl meebrengen is de muziek heel divers.

Onze verslaggeefster Jazz Majoor sprak met Marjolein de Swart, organisatrice en initiatiefneemster van Music Around the fireplace. Ze hebben het onder andere gehad over hoe het concept is ontstaan en wat het zo bijzonder maakt. Hieronder kunt u luisteren naar het interview met Marjolein.

https://soundcloud.com/user-674343775/interview-music-around-the-fireplace-marjolein-de-swart-mixdown/s-ROKurYYdO0S?si=99317ce74a804004a00395e16d605699

Verdere informatie Music around the fireplace: Website

Verdere informatie Jasper Erkens: Website en Show.

Over de auteur

Fenne Samuels Brusse

Mijn naam is Fenne en ik ben 18 jaar. Ik heb een breed veld aan interesses en ik vind het super leuk om op pad te gaan en contact te leggen met nieuwe mensen. Op onze nieuwssite doe ik mijn best om over interessante onderwerpen journalistieke producties te maken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *