Eindelijk begint de verbouwing van het politie bureau aan de Groest

Eindelijk begint de verbouwing van het politie bureau aan de Groest

het politie station aan de groest

Het stond al eerder op de planning maar eindelijk gebeurt het, het politiebureau op de Groest gaat verbouwd worden.

Het Hilversumse politie station naast de Groest gaat weg het wordt namelijk een meldpunt. De voorbereidingen van de sloop zijn deze maand in gang gezet en in februari 2022 moet de sloop afgerond zijn. Dan beginnen ze met het bouwen van het nieuwe politie meldpunt station.

Ten tijde van de verbouwing is de politie te vinden bij de Bonairelaan 4-6 (vlak bij de Hilversumse golfclub). Vanaf voorjaar 2024 is het nieuwe politie meldpunt klaar en gaan ze beginnen met het inrichten van het vernieuwde politie meldpunt station. De materiaalkeuze van het nieuwe meldpunt station is gebaseerd op de panden van de omgeving, daarnaast gaan ze  het nieuwe meldpuntstation van de politie ook nog duurzamer maken. Ze gaan bijvoorbeeld zonnepanelen aanleggen op het nieuwe gebouw, laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen aanbrengen en ze gaan zelfs ingebouwde nesten voor vleermuizen aanleggen. Mijn collega Fabian heeft een buurtbewoner geïnterviewd over de komst van het politie bureau op de Bonaire laan.

https://soundcloud.com/user-794966858-823859401/interview-buurtbewoner/s-ySF4WKIien1

Over de auteur

Joep Higler

Hey, ik ben Joep een enthousiaste journalist in opleiding! Ik ben nu bezig met mijn tweede jaar Journalistiek op de hogeschool van Utrecht. Ik ben een sportief type soms een beetje te sportief. Mijn hobby's zijn dan ook voetbal, hockey en tennis. Ik heb alle drie de sporten dan ook beoefend en wil daar dan ook iets mee doen in mijn journalistieke carrière. Ik heb geschreven voor dedomstedeling.nl dat is een site waar studenten hun items maken. Mocht u wat willen zien van mij hoor ik het graag! Vriendelijke groetjes, Joep

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *