Laat je stem horen bij het ‘Story to Glory’ podiumevenement!

Laat je stem horen bij het ‘Story to Glory’ podiumevenement!

Story to Glory podiumevenement

Op zaterdag avond 9 oktober vindt het ‘Story to Glory’ podiumevenement plaats in het ‘House of Meaning’. Op het podium delen vijf sprekers hun persoonlijke verhalen als finale van het proces wat ze door hebben gemaakt met coach Sonja Brouwer. De deelnemers worden aangemoedigd om zich uit te spreken en hun boodschap te delen met anderen. “Waar zouden we staan als nog nooit iemand zijn stem had laten horen?” Aldus Sonja Brouwer, organisatrice en coach.

Sonja coacht de sprekers door het hele proces vanaf het schrijven van hun eigen speech tot en met het opvoeren hiervan op het podium. Het proces bestaat zowel uit het schrijven van het script, als hoe het gebracht moet worden. De sprekers delen hun persoonlijke verhalen met de missies die daarbij horen. Door op het podium te gaan staan en zich uit te spreken hopen de sprekers ook anderen te inspireren.  “Ik heb een verhaal wat gedeeld moet worden over het schatkistje van kinderen dat gevuld moet worden en hoe wij daarbij kunnen helpen.” zegt, Naomi Dessaur, spreker en expert in de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling en de thema’s seksualiteit en opgroeien.

“Heb gewoon het lef om het aan te gaan. Jouw verhaal is altijd belangrijk genoeg om gedeeld te worden en Sonja helpt je daar goed bij hoe je dat kan doen.”

Onze verslaggeefster Jazz Majoor sprak met Sonja Brouwer, coach en organisatrice van het ‘Story to Glory’ podium evenement. Ze hebben het gehad over het initiatief, het doel van het proces en het evenement. Hieronder kunt u door op de link te klikken het interview beluisteren.

https://soundcloud.com/user-674343775/audio-interview-met-sonja-brouwer/s-5pwsLK8Y7Eq?si=e0c4b53b2c354415b67086d4baa531cf

Sonja Brouwer: website

Naomi Dessaur: website

Over de auteur

Fenne Samuels Brusse

Mijn naam is Fenne en ik ben 18 jaar. Ik heb een breed veld aan interesses en ik vind het super leuk om op pad te gaan en contact te leggen met nieuwe mensen. Op onze nieuwssite doe ik mijn best om over interessante onderwerpen journalistieke producties te maken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *