Een tocht door griezelig Hilversum

Een tocht door griezelig Hilversum

Volgende week zondag is het weer zover. 31 oktober kijkt weer om de hoek en dat betekent Halloween! Dit jaar is er een speciale tocht georganiseerd in Hilversum om aan mee te lopen voor kinderen. En volgens Muriel, een van de organisatoren, wordt het een groot succes.

Het feest wordt in Hilversum steeds breder gedragen volgens Muriel. “We hebben een facebook groep met 150 deelnemers en dat groeit nog steeds.” vervolgt ze. Het feest Halloween wordt voornamelijk groot gevierd in Engelstalige landen, maar het is volgens Muriel ook nodig om hier in Hilversum er een groter feest van te maken. Volgens haar misten veel mensen in Hilversum het feest.

De tocht loopt door heel Hilversum en iedereen die zijn huis beschikbaar stelt voor de tocht mag meelopen. Alle huizen worden binnen een bestand samengesteld, waarna iedereen zijn of haar eigen route kan uitstippelen.

Max Elijzen praatte nog verder met Muriel over de tocht door Hilversum.

Over de auteur

Kamiel Gerrits

Ik ben Kamiel Gerrits (19), eerstejaars journalistiekstudent aan de hogeschool Utrecht. Ik maak muziek in mijn vrije tijd, en ik hou erg van sporten. Contact: kamiel.gerrits@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.