Nieuwe service bij Vivante Bekenkamp: videobellen met een adviseur

Nieuwe service bij Vivante Bekenkamp: videobellen met een adviseur

Foto: Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp kunnen klanten sinds kort videobellen met adviseurs. De belafspraken worden door vijf adviseurs van het bedrijf verzorgd.

Kort na de corona-uitbraak is de mogelijkheid om met een adviseur te videobellen in het leven geroepen. “We zijn de service gaan aanbieden omdat we niet wisten hoe het zou gaan lopen met het coronavirus. Onze klanten zijn ook van ons gewend dat we net even dat stapje extra zetten,” aldus Kim Colijn (28), adviseur van Vivante Bekenkamp.

Indien een klant advies nodig heeft of rond wilt kijken in een van de showrooms, kan hij of zij een belgesprek aanvragen via de site van Vivante Bekenkamp. “De belgesprekken vinden plaats op Zoom. De klant krijgt dan de ID-code van de adviseur die op dat moment de belafspraken verzorgt. Met die code kan de klant de adviseur bellen voor een gesprek. De adviseur probeert de klant dan zo gericht mogelijk te helpen bij zijn of haar wensen of eisen,” vertelt Colijn.

Tot nu toe zijn er al meerdere opdrachten uit de belgesprekken ontstaan. “Als een klant een product wilt die hij of zij in een belgesprek heeft gezien, plannen wij een inmeetafspraak in bij de klant thuis,” Deze inmeetafspraken kunnen voor zowel binnen als buitenproducten zijn. “Tijdens een inmeetafspraak nemen wij de maatregelen ook in acht en vragen de klant om in een andere ruimte plaats te nemen.”

Colijn vindt het geen slecht idee om de service na de coronacrisis aan te blijven bieden. “Deze service biedt een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld slecht te been zijn of te druk zijn in het dagelijks leven om even langs te komen,” Daarnaast is Colijn erg positief over de belgesprekken. “Tot nu toe zijn er al hele leuke gesprekken tot stand gekomen. Het is natuurlijk wel anders, maar je moet in deze tijden roeien met de riemen die je hebt.”

Klanten kunnen echter nog steeds langskomen bij Vivante Bekenkamp. In de winkel worden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus te vermijden. “We hebben stickers op de vloeren geplakt om klanten aan de anderhalve meter afstand te herinneren. Er hangen ook posters bij de entrees van de showrooms met een stappenplan over hoe wij met z’n allen te werk gaan,” aldus Colijn. Daarnaast staan er pompjes met desinfecterende handgel in de winkel en kunnen klanten gebruik maken van handschoenen. “De showrooms worden na gebruik ook schoongemaakt met desinfecterende middelen.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *