Ontbijtfeestje succes door ambachtelijke producten

Ontbijtfeestje succes door ambachtelijke producten

Bron: Joost Bohre, eigenaar van Ontbijtfeestje

IJSSELSTEIN – Sinds begin september heeft eigenaar Joost Bohre, samen met vennoot en tevens vriendin Judith de Bruin, een doorstart gemaakt met het bedrijf ‘Ontbijtfeestje’ te IJsselstein.

 

Doorstart

Voor deze doorstart heette het bedrijf ‘IJsselsteins ontbijtje’. Dit had Joost samen met een andere compagnon bedacht. Een super concept, maar toch verliep deze samenwerking niet helemaal soepel. Daarom besloten beiden hun wegen te scheiden en wilde Joost verder met het bedrijf.

Het allermooiste feestje

Judith de bruin heeft een eigen bedrijf, genaamd ‘het allermooiste feestje’. Met deze onderneming doet zij de styling voor onder andere bruiloften, feesten et cetera. Judith en Joost hadden vaker besproken om samen verder te gaan met ‘IJsselsteins ontbijtje’, dit zou dan wel een nieuwe naam moeten krijgen. En zo is de naam ‘Ontbijtfeestje’ ontstaan.

Support your locals

Een broodje bestellen of bij de supermarkt croissantjes halen kan natuurlijk iedereen. Maar Joost wilde het anders, ambachtelijk brood  van de lokale bakker, bonbons van de chocolatier, boter, kaas, en eieren bij de kaasboer. Zo ondersteunt hij de lokale ambachtslieden, en is het ontbijt een stuk unieker.

Uitbreiding

Zeven dagen in de week bezorgen Joost en Judith de uitgekozen ontbijtjes tussen 08:00 en 10:00. Over uitbreiding denkt het duo nog niet na. “Om nou echt te gaan uitbreiden, verder, is niet onze prioriteit. Maar wie weet.” Aldus Joost. De ontbijtjes zijn in IJsselstein en omstreken te verkrijgen.

https://www.ontbijtfeestje.nl/

Over de auteur

Annabelle Henkel

Annabelle Henkel (22) is student journalistiek aan de HogeSchool Utrecht. Geboren en getogen in Maastricht, merkte zij al op jonge leeftijd dat de doorgroeimogelijkheden in Zuid-Limburg niet groot genoeg voor haar waren. Na het behalen van haar diploma, verhuisde Annabelle voor haar studie naar provincie Utrecht. De interesse in het onderzoeken en doorspitten van waarheden in het nieuws is iets wat al jaren gebruikelijk is voor Annabelle. Ze heeft een fascinatie voor misdaadjournalistiek en hoopt zichzelf daar ook te zien staan over enkele jaren. Na het behalen van haar diploma, verhuisde Annabelle voor haar studie naar provincie Utrecht. In haar vrije tijd is Annabelle graag omringd door dieren en buitenlucht. Ook is reizen en nieuwe mensen ontmoeten dagelijkse kost waar zij erg van kan genieten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *