Muziekvete jaren 60 herbeleefd in de keistad

Muziekvete jaren 60 herbeleefd in de keistad

Vrijdag 1 oktober is er in het Flint theater in Amersfoort de voorstelling Beatles vs The Stones. Deze avond staat in het teken van de beste muziek van beide groepen. De zaal zal bestaan uit 3 vakken, namelijk het Beatles vak, het Stones vak en het neutrale vak.

Op een avond waar de grootste muziekvete uit de geschiedenis herleeft wordt is er ook verbroedering, want beide groepen hadden vroeger een goede verstandshouding. De vakken zijn ingedeeld op stoel nummer. Alle even stoelnummers zijn voor The Beatles fans en alle oneven stoelnummers zijn voor The Stones fans. Waar het neutrale gedeelte zich bevindt is niet bekend.

Muziekvete

De grootste muziekvete aller tijden is natuurlijk die tussen de Stones en de Beatles hun fans. De voorstelling heeft als hoofddoel een muzikaal feest voor alle toeschouwers te zijn, maar de grootste vraag is natuurlijk. Wie kiest u? Gaat u toch voor de Stones of kiest u voor de Beatles?

Coronapas

Voor het bezoek aan deze voorstelling is een QR code verplicht. Hiermee hoopt het Flint een volle zaal te kunnen trekken. Als de voorstelling niet voor een volle zaal gegeven kan worden, dan kan meldt het Flint op hun website de voorstelling te verplaatsen naar een ander moment.

https://soundcloud.com/user-63044419/interview-bezoeker-pieter/s-sIL5VNTeY0m?si=291e0a6f8ebc48b685dc9c20c5e34171&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Over de auteur

Daan de Mooij

Daan de Mooij is een beginnend journalist met de ambitie om later actief te gaan werken in de sportjournalistiek. Werkzaam op de site KeiNieuws. Ambities liggen in de Formule 1 en het voetbal.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.