150 nieuwe deelfietsen in Amersfoort

150 nieuwe deelfietsen in Amersfoort

Deze week zijn er 150 deelfietsen in Amersfoort geplaatst. De fietsen zijn van het merk Tier. De deelfietsen van Tier hebben het zelfde concept als de Go en Felix scooters.

Het concept. 

Vele zijn al bekend met de deelscooters. Als u bijvoorbeeld de app Felix of Go heeft kunt u tegen betaling aan gebruik maken van hun deelscooters. Hoe langer uw rit met de deelscooter duurt hoe meer u moet betalen. Zonder rijbewijs mag u geen gebruik maken van de deelscooters. Niet iedereen heeft een rijbewijs, die mensen kunnen dus geen gebruik maken van de deelscooters.

Deelfietsen. 

Tier heeft nu 150 fietsen in Amersfoort geplaatst, hier hoeft u geen rijbewijs voor te hebben. Buiten het feit dat de deelfietsen veel toegankelijker zijn, zijn ze ook milieu bewuster. de fietsen zijn elektrisch en worden door de Amersfoorters erg positief ontvangen. De deelfietsen staan vooral bij station Amersfoort. De fietsen zijn fel blauw, en dus niet te missen.

Verslagever Hanna Smith ging naar Amersfoort en deed onderzoek naar de deelfietsen van Tier.

https://soundcloud.com/user-675365124/tier-mobility-fietsen?si=a9e5e2a3cf4749629b34bc146ce179f5

Over de auteur

Isa Konijnenbelt

Mijn naam is Isa Konijnenbelt en ik ben 19 jaar oud. Met trots kan ik zeggen dat ik een Haarlemse mug ben. In het jaar 2020 heb ik mijn Havo diploma afgerond aan het Kennemer Lyceum Overveen. Na een jaar werken in de horeca en reizen vond ik het tijd om terug te gaan naar de realiteit en te beginnen aan een studie. Nieuwsgierigheid is een van mijn sterkste punten en daarom kwam ik al snel op de studie journalistiek aan de Hogeschool Utrecht uit. Mijn passie is om de waarheid boven tafel te brengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *