Politie ontruimt illegaal feest in Weert

Politie ontruimt illegaal feest in Weert

WEERT – Na verschillende meldingen van geluidsoverlast heeft de politie van Weert vanochtend een illegaal feest met ongeveer 100 personen ontruimd. Het feest vond vannacht plaats in een loods aan de Vliesvenweg. De politie is momenteel nog steeds bezig met het beëindigen.

Op het feest waren mensen uit het buitenland en Nederland aanwezig, waarvan sommige zelfs huisdieren hadden meegenomen. Opvallend waren er niet met name jongeren, maar vooral volwassen mensen. De politie besloot vanochtend om 9:00 uur een eind aan het feest te maken en zorgde dat de ME de mensen uit de loods verwijderde. Er zijn boetes uitgedeeld en meerdere mensen zijn gearresteerd. Om hoeveel mensen het precies gaat is nog niet duidelijk.

Sinds de Covid-19 uitbraak vinden er door heel Nederland geregeld illegale feesten plaats, die door de politie zijn beëindigd. Wat de aanleiding voor het feest in Weert was, is nog niet duidelijk. Merkwaardig is dat er tientallen mensen uit het buitenland, waaronder Frankrijk en België naar Weert zijn gekomen om te feesten.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *