Theaters in Limburg blazen ‘Theaterdichtbij’ nieuw leven in

Theaters in Limburg blazen ‘Theaterdichtbij’ nieuw leven in

VENRAY- Theaters blazen zichzelf weer nieuw leven in door middel van het merk Theaterdichtbij na sluiting wegens coronamaatregelen. Theaters in heel Limburg hebben samengewerkt om een merk op te bouwen dat zich inzet voor theater voor iedereen. Door alle coronamaatregelen rondom de culturele sector heeft dit project de laatste maanden op een lager pitje gestaan. Nu theaters weer hun deuren mogen openen wordt Theaterdichtbij weer nieuw leven ingeblazen.  

Theaterdichtbij brengt alle theatershows in Noord- en Midden-Limburg overzichtelijk in beeld op hun site Theaterdichtbij.nl . De theaters die meedoen aan dit merk zijn TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, Munttheater in Weert, DOK6 Theater in Panningen, Theater de Maaspoort in Venlo en Schouwburg Venray. Het doel van Theaterdichtbij is om theater toegankelijk te maken voor iedereen. Zij brengen het theateraanbod van deze vijf theaters bij elkaar zodat mensen in Limburg makkelijk kunnen zien waar welke voorstelling is. De lancering van dit merk was al voor de corona uitbraak, maar de opbouw van het merk werd verstoord door de coronamaatregelen die theaters verplichtten hun deuren te sluiten.  

Theaters mogen inmiddels op een verantwoorde manier wel weer hun deuren openen. Met de gepaste maatregelen zoals looproutes, limiet aan kaartverkoop, desinfectiepompjes en het behouden van de 1,5 meter afstand kunnen theatershows toch doorgaan. Rond januari zal het nieuwe programma bekend worden gemaakt. Inmiddels zijn de eerste theatershows geweest. Het volledige aanbod van Theaterdichtbij bestaat uit meer dan 200 voorstellingen.   

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *