Hoe gaat het met de horeca en vakantieparken in Limburg?

Hoe gaat het met de horeca en vakantieparken in Limburg?

Door : Olivier Bakker

Limburg-  

Hoe staat het ervoor met de horeca en vakantieparken in Limburg? Door de coronacrisis liggen de horeca en vakantieparken onder vuur.  

 

Ik sprak met medewerkers van vakantiepark Simpelveld om erachter te komen hoe het nu in deze zware tijden met ze gaat. Ik hoorde van hen het goede nieuws dat het eigenlijk heel goed met ze gaat. Het is namelijk drukker dan ooit 1Limburg meldt namelijk dat 67,6 procent van de Nederlanders niet meer naar het buitenland op vakantie gaat. Het zijn niet de Duitsers die ervoor zorgen dat het zo goed gaat met de vakantieparken in Limburg nee dat zijn wij zelf de Nederlanders. 

 

Ook sprak ik met Douwe Oosterhof bezoeker van een vakantiepark in Limburg. Hij vertelde mij dat het inderdaad storm liep in het park. Maar dat de regels omtrent corona goed nageleefd werden. Hij heeft een heerlijk weekend gehad in het park en vindt dat de parken open kunnen blijven. 

 

Ook sprak ik met een aantal horecaondernemers deze willen liever anoniem blijven. Van hun kreeg ik toch het vervelende nieuws dat het slecht gaat met hun bedrijf. Dit komt uiteraard door het feit dat ze gesloten moeten blijven. Vele van deze ondernemers vrezen het ergste en als er niet snel iets veranderd moeten hun bedrijven wellicht het lootje leggen. 

 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *