Rowwen Hèze geeft toch een slotconcert dit jaar

Rowwen Hèze geeft toch een slotconcert dit jaar

AMERICA – Rowwen Hèze heeft afgelopen week laten weten dat er toch een slotconcert gaat komen dit jaar. Het concert is opgenomen op het slotconcertterrein in America en wordt 6 november uitgezonden op L1. 

Het slotconcert wordt ieder jaar in America georganiseerd door Rowwen Hèze om het seizoen mee af te sluiten. 20.000 Rowwen Hèze fans zorgen er haast ieder jaar weer voor dat het concert uitverkoopt. Rowwen Hèze bestaat dit jaar maar liefst 35 jaar, het slotconcert zou daarom een jubileumconcert zijn. Rowwen Hèze liet op 8 september weten, dat het concert afgelast werd wegens de coronamaatregelen. Nu is Rowwen Hèze er, samen met L1, op teruggekomen. “Gisteravond in een veel te kleine tent op het slotconcertterrein een concert opgenomen. De oren fluiten nog, de stem is er nog niet helemaal, maar het wordt mooi! We gaan het uitzenden op 6 november op L1Onderaan beginnen.”, liet Jack Poels, leadzanger van de band, afgelopen week weten in een filmpje. 

Op het slotconcertterrein heeft de band, eigen handig, een kleine tent opgebouwd. Waar ze vervolgens hun concert hebben opgenomen zonder publiek. Bij het opgenomen jubileumconcert traden artiesten op als Guus Meeuwis, Karin Bloemen en Band zonder Banaan. Ook hoor je Rowwen Hèze hun nieuwe single “Onderaan Beginne” spelen in het concert, deze single verschijnt ook op 6 november. Het concert wordt het hele weekend nog herhaalt en er worden unieke interviews met de bandleden uitgezonden. 

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *