Kapperzaak vindt creatieve manier om mondkapjes op te doen

Kapperzaak vindt creatieve manier om mondkapjes op te doen

De kapperszaak Haarchitect, gevestigd aan de Multatuliweg 48 in Almere, heeft last van de nieuwe corona maatregelen die minister-president Mark Rutte op dinsdag 13 oktober heeft bekendgemaakt. Maar de eigenaren hebben een creatieve oplossing bedacht waardoor ze hopen dat de zaak weer beter gaat lopen. 

Teun de Kruif. 17 oktober 2020 

Voorheen droegen de kappers van Haarchitect geen mondkapjes. Ze vonden mondkapjes onhandig tijdens het knippen, want ze vielen steeds af. Om de klanten niet af te schrikken hebben de eigenaren van de kapperszaak, Ralph Jubithana en Nadiya Jubithana-Aziemeen manier van het omdoen van een mondkapje gevonden die makkelijker en veiliger zou moeten zijnZij binden voortaan namelijk touwtjes om hun nek, die als verlengstuk aan het mondkapje vastzitten. Hierdoor valt het mondkapje niet af en kunnen ze zich blijven concentreren op het knippen.  

Jubithana zegt dat hij een aantal oudere klanten verloren is: “Veel ouderen voelden zich niet veilig, omdat de kapsalon maar 20 vierkante meter groot is.” Met de nieuwe techniek hoopt het echtpaar dat die klanten langzaam weer terugkomen bij Haarchitect.  

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *