Klanten zeer tevreden over nieuwe Repairshop winkelcentrum Kostverlorenhof

Klanten zeer tevreden over nieuwe Repairshop winkelcentrum Kostverlorenhof

In het winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen zijn onlangs vier nieuwe winkels toegevoegd, waaronder de winkel Amstelveen Repair. Bij Amstelveen Repair kun je terecht voor reparaties voor je telefoon of tablet. Deze nieuwe winkel loopt ondanks de corona beter als verwacht. De klanten van Amstelveen Repair zijn dan ook erg tevreden met deze nieuwe winkel. 

Thirza Vogel, Amstelveen. 16 november 2020

Verhuizen tijdens coronacrisis stom toeval
Roy, de eigenaar van Amstelveen Repair zocht al een tijdje naar een nieuwe plek voor zijn winkel. Tot 14 augustus had hij nog een kantoor als bezoekadres, maar vanwege de schaarste aan winkelruimtes in Amstelveen lukte het hem een lange tijd niet om een betaalbare winkelruimte te vinden. Op het winkelcentrum Kostverlorenhof kwam op een gegeven moment een plekje vrij. Verhuizen tijdens de coronacrisis was daarom voor Roy stom toeval. ‘’Ik moet zeggen dat ik het wel spannend vond en nog steeds wel een beetje, omdat we niet weten hoe het virus zich ontwikkelt’’, aldus Roy.   

Beter als verwacht
Bij Amstelveen Repair hadden ze zeker verwachtingen, maar deze verwachtingen zijn veel beter uitgepakt als verwacht. Roy draait nu namelijk drie keer meer omzet dan hij deed op zijn oude locatie. Roy weet niet of dit alleen door de verhuizing komt of door de inversteringen die hij in zijn nieuwe pand gedaan heeft. Ze hebben een nieuwe website, kassasoftware en nieuwe machines speciaal voor reparatie aangeschaft. Dit allemaal om de klanten beter te kunnen bedienen, maar ook zodat zijn klanten makkelijker zijn bedrijf kunnen vinden.

Klanten zeer tevreden over nieuwe winkel
‘’We merken dat klanten het erg leuk vinden dat er een repairwinkel op het Kostverlorenhof is verschenen’’, vertelt Roy. Veel buurtbewoners met defecte apparaten, die voorheen ergens anders naartoe gingen zijn nu klant geworden bij Amstelveen Repair. Daarnaast hebben veel oudere mensen hulp nodig met hun smartphone of tablet. Jelle van Asselt een van de klanten van Amstelveen Repair zegt het volgende over de nieuwe repairshop van Roy: ‘’De telefoon repairshop van Roy had ik ergens gezien en had voor mezelf voorgenomen er naartoe te gaan als het onverhoopt nodig bleek. Ik heb de winkel vanmiddag bezocht en ben werkelijk uitstekend geholpen’’. Jelle had voor de verhuizing van Amstelveen Repair nog nooit van deze winkel gehoord, maar sinds de winkel in het winkelcentrum zit wilde Jelle graag een kijkje nemen. 

Veel restaurants in het winkelcentrum
Buiten Amstelveen Repair bevinden zich op het Kostverlorenhof veel restaurants. Het is altijd een toevoeging voor ons winkelcentrum als er een ondernemer zijn of haar winkel opent. ‘’Andere huurders op het winkelcentrum Kostverlorenhof hebben geroepen blij te zijn dat Amstelveen Repair niet een nieuw restaurant was. Het is een concept wat nog ontbrak op het winkelcentrum’’, zegt Roy. Ook Jelle vertelt dat hij de andere nieuwe winkels, zoals de Vietnamese delicatessenwinkel en een Peruviaanse afhaal niet vaak gaat bezoeken. ‘’Ik vind persoonlijk de nieuwe winkels matig qua aanbod, maar Roy’s reparatie winkel brengt een positieve uitzondering aan het winkelcentrum’’. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *