Sv Diemen breidt algemeen bestuur uit

Sv Diemen breidt algemeen bestuur uit

Met ingang van maandag 16 november heeft Sv Diemen haar algemeen bestuur vergroot. De vereniging had voorheen een algemeen bestuur van vijf man, die nu verbreedt is naar negen man. Tijdens de algemene ledenvergadering die afgelopen maandag plaatsvond werd het nieuwe bestuur bekend gemaakt.

LARA VAN DER WEELE, DIEMEN. 22 november 2020

Algemeen bestuur
Het algemene bestuur van Sv Diemen bestond eerst uit de voorzitter, de penningmeester, de secretaris, hoofd van de zaterdagcommissie en het hoofd van het vrouwenvoetbal. Hierbij zijn sinds 16 november het hoofd van de jeugdcommissie, het hoofd van gebouwbeheer & accommodatie, het hoofd van de vrijwilligerscommissie en het hoofd van ICT & communicatie bij gekomen. 

De nieuwe leden
De nieuwe leden van het bestuur zijn Demi Christodoulidis, Rinaldo Albers, Niels van Zuijlen, Kim van der Plas en Richard Heus. Zij stelden zichzelf voor tijdens de vergadering die maandag plaatsvond. “Nu willen wij samen met nog wat mensen het gebouwbeheer onder ons nemen en ik denk dat dit gaat lukken.” vertelde Richard Heus. 

Sv Diemen 2.0
“Toen ik aantrad als voorzitter in 2018 was Sv Diemen als het ware tot een stilstand gekomen. Wij zijn toen met een aantal mensen die mede verantwoordelijk waren gaan brainstormen over de toekomst van de vereniging’’, vertelt Henk van der Weele, voorzitter van Sv Diemen. Dit brainstormen noemde hij het plan: ‘Sv Diemen 2.0’. Er zijn een aantal sessies geweest met een stuk of twintig mensen die zich daarvoor hadden aangemeld. “Wij zijn toen als club tot de conclusie gekomen dat Sv Diemen een beschaafde dorpse club is met ambitie.” Sv Diemen heeft toen een aantal acties uitgezet om mensen te werven om iets te doen voor de vereniging. Deze acties hebben in 2019 geresulteerd dat de jeugdcommissie is vervangen en zich is gaan uitbreiden. “Langzaam zijn we ook opzoek gegaan naar mensen die zich op andere commissies wilden richten en dat is nu eindelijk gelukt.”, aldus Henk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *