Interview met Henk Veen

Interview met Henk Veen

Henk Veen is 56 jaar oud en woont in Amsterdam-Noord. Henk Veen is een Kunstenaar die onder andere spotprenten maakt voor het Noord-Amsterdams Nieuwsblad. De spotprenten gaan vaak over voetbal, Henk Veen is namelijk een grote Ajax fan. Het zijn niet per se spotprenten die Henk Veen maakt, het wordt ook geschreven in het Noord-Amsterdams Nieuwsblad als spo(r)t prent.

 Esther Delvaux, Amsterdam-Noord. 10 januari

Noord-Amsterdams Nieuwsblad
“Ik ben hiervoor gevraagd. Ik doe dit nu al zeker acht/tien jaar, al best wel lang. Ik woon zelf ook in Amsterdam-Noord. Dit is echt mijn baan, ik maak voor nog meer bladen spotprenten, ik maak niet alleen spotprenten voor het Noord-Amsterdams Nieuwsblad.”

Inspiratie
“Ik haal mijn inspiratie eigenlijk overal vandaan. Uit het leven enzo, ik weet het niet zo goed, ik haal mijn inspiratie een beetje van overal. Meestal haal ik mijn inspiratie uit de dagelijkse dingen, dus gewoon wat er gebeurt.”

Noord
“Ik woon zelf in Noord, ik woon hier al heel lang, ik ben gek op Noord. Mijn spotprenten hebben niet per se te maken met Noord, eigenlijk gaat het meestal over heel Amsterdam. Ik lever meestal twee spotprenten per week aan, eentje voor het Noord-Amsterdams Nieuwsblad en eentje voor een weekblad van Uitgeest”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *