Voor de liefde verhuizen naar Amsterdam-Noord

Voor de liefde verhuizen naar Amsterdam-Noord

Menno Frantzen (58) is sinds een aantal jaar bewoner van Amsterdam-Noord. Opgegroeid in Uithoorn en daarna 20 jaar in Badhoevedorp gewoond. Nadat het is uitgegaan met zijn ex woont hij nu met zijn nieuwe liefde in Amsterdam-Noord.

Bobbie Kleijn, Amsterdam-Noord. 10 januari 2020

Buurt
“Amsterdam Noord, ik woon er nu ruim 2 jaar. Het is een dynamisch stadsdeel waar heel veel nieuwe ontwikkelingen zijn. Ik vind de mix van oude bewoners, oude winkels en de nieuwe beginnende bedrijven en nieuwe wijken mooi. Het is wel uitkijken dat de balans niet doorslaat en dat er altijd plek blijft voor de ruige kant die er altijd geweest is.

Afhaal
Ja, in de lockdown zit uiteten er even niet in, Noord barst van de geweldige restaurants, maar er is gelukkig ook veel lekkers af te halen. Voor mij springen de Pizza’s van de Klaproos en de Roti speciaal van Roti Noord op het Gedempt Hamerskanaal eruit.

Standbeeld
Het paard, de opgeknapte hijskraan die herinnert aan de tijd dat op de NDSM nog grote schepen werden gebouwd en gerepareerd, het leuke is dat het met crowdfunding door de buurt is gerealiseerd.

Favoriete Noorder
Massih Hutak hij is voor mij het gezicht van Amsterdam Noord, in zijn columns in Het Parool maakt hij zich regelmatig druk over de veranderingen in Noord. 

Herinnering
De eerste kus met mijn lief op de parkeerplaats achter Plekk.”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *