Winkelcentrum Boven ’t Y viert haar 50-jarige bestaan met jubileumacties

Winkelcentrum Boven ’t Y viert haar 50-jarige bestaan met jubileumacties

Dit jaar bestaat winkelcentrum Boven ‘t Y alweer 50 jaar. Een kroonjaar wat uitbundig gevierd mag worden. Dit gaat gepaard met verschillende winacties die voor komend najaar op het programma staan.

Isabel Kouwenoord, Amsterdam-Noord. 14 september 

Feestmaanden
De maanden september, oktober en november staan in het teken van feest en valt er genoeg te doen en te beleven. Boven ’t Y pakt uit! Tijdens de eerste actiedag op zaterdag 26 september worden er verspreid over de winkels 5000 jubileum shoppers uitgedeeld. Gedurende de feestweek worden er foto’s gemaakt van mensen die boodschappen doen met de tas. Hiermee vallen leuke prijzen te winnen. 

Daarnaast maken de klanten kans op verschillende cadeaubonnen met flinke hoofdprijzen. Tijdens de actieperiode sparen de bezoekers van winkelcentrum Boven’ t Y kassabonnen uit de winkels. In een periode van 4 weken moet men 3 kassabonnen verzamelen uit verschillende winkels, met een minimale waarde van €10,- per kassabon. De kassabonnen doet men in de actie- envelop en hierdoor maak je kans op één van de 50 cadeaubonnen t.w.v. €50,- of de hoofdprijs €1.000,- shoptegoed. Hoe meer enveloppen er worden ingeleverd hoe groter de kans op een prijs! Dat maakt boodschappen doen in deze periode nóg leuker. Op vrijdag 7 november wordt er met 25 finalisten gestreden om de hoofdprijzen. 

Prijzenfestival
Ook online valt genoeg te winnen: namelijk tijdens het online prijzenfestival. Kras en win! Klanten ontvangen bij besteding van een bepaald bedrag een voucher. De code vul je in op de website en je ziet meteen of je iets hebt gewonnen. Op het gebied van muziek en theater zit je de aankomende maanden ook goed. Op 24 oktober staat er namelijk een heuse straattheater dag gepland, voor zowel jong als oud. Vijftig jaar Boven ’t Y gaat niet zomaar voorbij.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *