Komt er een vervolg feest in A’DAM Toren na groot succes?

Komt er een vervolg feest in A’DAM Toren na groot succes?

Na twee jaar stil te moeten hebben gezeten door corona, konden Amsterdamse feestvierders het dak dan eindelijk er weer eens af feesten. Voor het ‘feest van het jaar’, hadden 12 verschillende Amsterdamse clubs in de toren een eigen verdieping waar muziek werd gedraaid en drankjes geschonken.

 

Het feest dat op 1 en 2 april plaats vond in de A’DAM Toren, was een groot succes. “Binnen een kwartier waren alle 4.000 kaartjes, verdeeld over twee avonden uitverkocht.” zegt Marie-Claire Pardon, commercieel manager voor de toren. “We hadden gehoopt dat het een succes zou worden, maar dit hadden we echt niet verwacht”. De kaartverkoop ging op 24 februari al van start. Een entree kaartje kostte €32,50. “Het was een erg vette locatie. Er was geen ventilatie waardoor het erg warm was, maar de locatie was echt heel gaaf met het uitzicht.” Vertelde bezoeker en tevens ook feestganger Meike van der Ploeg.

Het mede door RedBull Unlocked georganiseerde feest, bood de Amsterdammers de mogelijkheid om op een avond van club naar club te hoppen, om zo alle feesten van de afgelopen twee jaar in te halen. Op de eerste verdieping kon je een drankje halen bij De Kopstootbar en De Tulp. Op de verdiepingen erboven kon er gedanst worden bij Chin Chin Club en Lovelee. Helemaal bovenin zaten Jimmy Woo, de Chicago Social Club en de Madam, de eigen bar van de A’Dam Toren.

Terugkerend?

Of dit succesfeest vaker wordt georganiseerd is nog de vraag. “De feestgangers komen rond 20:00 binnen en verlaten het gebouw pas weer om een uurtje of 2, maar ze zien niet hoeveel werkzaamheden zo’n avond heeft. Wij hebben bijvoorbeeld zes vrachtwagens aan decoratie moeten uitladen, er stond 60 man aan beveiliging voor en in het gebouw, en vergeet vooral de schoonmakers niet die hier alles hebben staan opruimen. De voorbereiding heeft ons al twee maanden voorbereiding gekost, dus of het maandelijks zal terugkeren is onhaalbaar.”, aldus Marie-Claire Pardon. Of het jaarlijks georganiseerd kan worden is niet te zeggen.

Over de auteur

victor Verheijen

Victor Verheijen (21) is graag onder de mensen en geïnteresseerd in wat er speelt in de wereld. Met zijn opleiding tot journalist wilt hij erachter komen wat de publieke opinie is van de mensen in Nederland. Van klein lokaal nieuws, tot het zogeheten breaking news duikt hij er bovenop en bespreekt wat er aan de hand is. Bij het nieuwsblad ‘Mokum52’ is hij dan ook de razende reporter en vooral een en al oor naar de geïnterviewde toe. Voor zakelijke info/contact kunt u mailen naar; victor.verheijen@student.hu.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *