Game Mania viert 35 jaar Super Mario

Game Mania viert 35 jaar Super Mario

Game Mania viert een jubileum ter ere van het 35-jarige bestaan van Nintendo’s Super Mario Bros. Ter ere van dit jubileum verkoopt de Game Mania in Hilversum één gelimiteerd collectie games. “Onze limited edition Super Mario 3D was binnen een paar uur uitverkocht”, zegt Damien van der Neut (23), assistent Store Manger van de Game Mania aan de Kerkstraat in Hilversum.

 

Spelicoon Super Mario bestaat 35 jaar, een titel die al een tijd door de Game Mania verkocht wordt. Het spel bracht voor zijn 35-jarige jubileum een extra uitbreiding uit, waaronder Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. De klassieke bundel wordt opnieuw uitgebracht voor op de Nintendo Switch zodat jong en oud de titels weer opnieuw kunnen beleven.

Voor sommige liefhebbers is er echter een klein minpunt aan deze unieke promo, er zijn namelijk maar een beperkt aantal exemplaren van het spel beschikbaar. En komt er iedere maand maar een kleine hoeveelheid binnen die vaak nog online wordt gepreordered en uitverkocht is voor dat het spel in de winkel arriveert.

“Mario games zijn altijd in trek en verkopen stabiel, het zijn titels waar iedereen mee is opgegroeid”, zegt Van der Neut, die niet een intensieve groei heeft gezien in Super Mario verkoop maar toch ondanks het coronavirus wel een groei heeft gezien in omzet voor de Game Mania. Zo zegt Van der Neut: “Corona heeft veel veranderd maar niet per se in een negatieve zin voor ons, de mensen wilden voor de lockdown nog snel games en consoles kopen om zich bezig te houden. En met de aankomst van de Playstation 5 en Xbox series X zijn wij druk als nooit tevoren.”

https://soundcloud.com/boi-am/game-mania-interview-steve-elshof-1

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *