Wat vind Nieuwegein van het pleegzorgschandaal

NIEUWEGEIN- Een onbezorgde schatterlach van een lief zevenjarig blond jongetje is iets waar elke ouder van droomt, en waar voorbijgangers vrolijk van worden. Deze onbezorgde lach is alleen mogelijk als je kind een veilige basis heeft, niet voor elk kind is dit vanzelf prekend. Al helemaal niet als je onder jeugdzorg valt waar de biologische veilige plek niet geldt. Jammer genoeg is het zo dat juist zo dat bij die kinderen nog meer leed wordt veroorzaakt. Minister Sander Dekker bood daarom in Nieuwegein namens het gehele kabinet opnieuw excuses aan voor wat de slachtoffers is overkomen, zo meldt PEN.

Lees verder

Nog geen SLA in Nieuwegein

NIEUWEGEIN- Leven in een wereld waar we met mondkapjes rond moeten lopen voor onze gezondheid is verre van het ideale, vandaar dat er meerdere plannen zijn gemaakt om de vieze, zelf gecreëerde lucht schoon te maken, hieronder vallen bijvoorbeeld de Schone Lucht Akkoorden (SLA) en het Nationale Samenwerkingsprogramma Luchtkwaliteit (NSL)

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.