Click & collect bij skatewinkel Sabotage

Click & collect bij skatewinkel Sabotage

Roel zet de wielen onder een longboard Fotograaf: Lotte Kloos

ENSCHEDE – De afgelopen tijd hebben de winkels gebruik gemaakt van het concept Click en Collect. Hierbij was het mogelijk om een gemaakte bestelling in de desbetreffende winkel op de halen. Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om te winkelen op afspraak. Mede-eigenaar Roel van skatewinkel Sabotage, gelegen aan de haverstraatpassage, vertelt hoe zij omgaan met de nieuwe versoepelingen.  

Hoe houden jullie jezelf staande met de huidige pandemie? 

We proberen zoveel mogelijk op afspraak te werken. Via verschillende kanalen kunnen mensen ons bereiken. Zoals bijvoorbeeld Instagram, Facebook maar ook gewoon via ons telefoonnummer. Wanneer zij dan iets willen kopen dan kunnen ze in alle rust komen kijken en passen. Op die manier proberen we toch nog mensen een winkel ervaring te geven.  

 

Momenteel werken jullie met click & collect, werkt dit goed voor jullie? 

Het werkt op zich wel aardig maar wat we heel erg missen is het klantcontact, gewoon mensen in de winkel en de gezelligheid. Een skateboardwinkel is niet alleen een winkel maar ook een soort van jeugdhonk voor alle skaters die iets willen weten over skateboarden of willen kijken naar spullen. Geregeld komen er meerdere jongeren bijeen om te chillen. 

 

Vanaf morgen is het mogelijk om te winkelen op afspraak. Verwachten jullie dat het daardoor drukker gaat worden dan dat het nu is? 

Jazeker! We hebben dit weekend al ongelooflijk veel aanvragen daarvoor gehad. Dus wat dat betreft laat het al zien dat veel mensen toch wel graag iets van ons willen. Of dit nou gewoon even rondkijken is of het in elkaar zetten van een volledig skateboard.  

 

Wanneer je naar de volgende persconferentie kijkt, denk je dat er dan veel veranderingen gaan komen? 

Ik denk het niet. Ik denk wel dat Den Haag het wel heel handig vindt om dat click & collect een tijd door te laten gaan. Wat op zich een redelijke maatregel is voor ondernemers. Maar het is wel dat we het klantcontact gewoon heel erg missen, wat we in de maatregelen eigenlijk nog wel graag willen zien. Maar vooralsnog denk ik dat de maatregelen tot mei wel doorgaan.   

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *