The Sting companies hakt knoop door over locaties

The Sting companies hakt knoop door over locaties

APELDOORN – The Sting Companies heeft toch besloten de Costes te vestigen in het voormalige V&D-blok aan de Hoofdstraat en Beekstraat. Zusterbedrijf The Sting verhuist daardoor terug naar haar oude locatie, die naast de huidige Costes zit. De twee panden worden omgebouwd tot één grote Sting. Dit kondigt de Costes aan via flyers aan hun gevel. Hiermee gaat dus ook een streep door het plan voor een Distrikt Nørrebro en een KOOPman in Apeldoorn.  

 Sinds bekend werd dat The Sting Companies het hoekpand van het voormalige V&D-blok zou gaan bezetten, zijn er al veel plannen geweest welke winkel erin zou komen en welke er in de oude panden zouden komen. Tijdens de verbouwing leek lange tijd de Costes het nieuwe pand te gaan betreden. Tot oktober 2019 bekend werd dat toch The Sting zich aan de Beekstraat zou gaan vestigen. In het lege pand van The Sting zou een Distrik Nørrebro pop-up store komen. En later wilden het hoofdkantoor daar een KOOPman vestigen. De filiaalmanagers van de Costes en The Sting zeggen dat dit onder meer niet doorging door de gevolgen van de coronacrisis. 

 Volgens de filiaalmanager van The Sting gaan ze verhuizen omdat de directeur het pand een typisch Costes pand vindt. “Het is een typisch Costes pand door de strakke, witte uitstraling”, zegt de filiaalmanager. “Ze zouden er zonder aanpassingen in kunnen trekken”vertelt hij. The Sting wil een meer kleurrijke, alternatieve uitstraling. En dat hebben ze in het huidige pand niet. 

Dinsdag 29 september is de laatste opruiming bij de Costes en daarna gaat de verhuizing beginnen.  

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *