‘Op z’n Hollands’ eten zo aan huis geleverd

‘Op z’n Hollands’ eten zo aan huis geleverd

APELDOORN| De horeca is misschien dicht maar dat betekent niet dat het stil ligt. Kelly Kamphuis (27) is sinds 1 november met haar bedrijf Op z’n Hollands ingetrokken in het bekende brugwachtershuisje boven het Apeldoornse kanaal om vanuit hier Nederlandse gerechten te verkopen. 

Het is nu twee weken na de opening, hoe gaat het nu met Op z’n Hollands? Velen bedrijven in de horeca-branche hebben het erg lastig tijdens de coronaperiode maar Oz’n Hollands’ zeker niet, aldus Kelly. “Ik bezorg en er kan bij ons ook afgehaald worden, dat is nu natuurlijk alleen maar meer nu mensen niet uiteten kunnen.”  

Op z’n Hollands bestaat al 4 jaar, maar was voor november nog niet heel bekend. “Ik had eerst veel bestellingen via thuisbezorgd, maar ik heb dit eigenlijk gedaan om toch iets meer naamsbekendheid te krijgen.”vertelt Kelly. Naamsbekendheid hebben ze volgens Kelly ook gekregenVeel mensen komen langslopen of komen uit de buurt. Ook zien veel mensen de naam van haar bedrijf als ze langsrijdenDe Deventerstraat is een druk punt, het huisje zit namelijk precies voor een kruispunt. Op de vraag of het dan niet te druk is zegt Kelly: “Nee het valt mee, het is drukker dan gedacht maar niet te druk.” Nog een van de redenen voor de drukte is omdat Indebuurt Apeldoorn een stuk over de onderneming geschreven heeft en dat ook heel veel mensen getrokken heeft 

Kelly is begonnen met Op z’n Hollands in haar vader zijn slagerij aan de Zwolseweg. Daar zit ze nog steeds. Vanuit die plek worden bestelling rondgebracht. Als mensen iets bestellen om af te halen kan dat bij het tweede filiaalhet brugwachtershuisje.  

Het brugwachtershuisje is onder andere bekend van IJssalon de Brugwachter, die er afgelopen zomer zatKelly heeft het huisje via via kunnen regelen en blijft sowieso tot februari op deze locatie.  

 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *