Vanaf nu ook GO Share scooters in Amersfoort

Vanaf nu ook GO Share scooters in Amersfoort

AMERSFOORT | Even snel naar de supermarkt, school of naar het werk is sinds kort een stuk makkelijker geworden door de komst van de populaire Go Sharing scooters in Amersfoort.  

Een deelbare elektrische scooter, dat is de Go Share scooter. De deelscooters zijn net nieuw in Amersfoort, en ze worden al veel gebruikt. Ze zijn dan ook 24 uur per dag én 7 dagen per week beschikbaar. U kunt zich registeren in de Go Sharing app door een geldig rijbewijs te scannen, en dan kunt u er zelf ook gebruik van maken. De kosten bedragen 0,29,- per minuut, en als hij geparkeerd staat maar u wilt hem later weer gebruiken zijn de parkeerkosten 0,05,- per minuut. Volgens Mediagroep EVA noemt de gemeente de komst van de GO Sharing scooters “Een grote stap richting de verduurzaming van het vervoer in Amersfoort.” Er staan meer dan 100 scooters verdeeld over de hele stad en ze zijn makkelijk te herkennen aan de groene kleur. 

 

Voordat de deelscooters naar Amersfoort kwamen waren ze ook al te gebruiken in onder andere Groningen, Rotterdam, Den Haag, Leeuwarden, Tilburg en Haarlem. Amersfoort is de 13e regio in Nederland waar de GO Sharing scooters nu te gebruiken zijn. 

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *