Studentenvertier hier in coronatijd

Studentenvertier hier in coronatijd

Foto: pixabay

HEERENVEEN – Wat valt er nou nog toch te beleven in deze winterse coronatijden? Je zou denken NIKS. Ik bedoel, de hele dag binnen zitten en maar wat zappen langs alle zenders op TV, nieuwe gerechten proberen die hartstikke goor blijken te zijn of uit verveling maar wat gaan puzzelen. Heel leuk en aardig, maar lekker weg zwijmelen en opgaan in die ene leuke serie of reality-tv-avonturen van anderen maakt het net wat makkelijker allemaal.

Foto: Caroline de Bruijn & Erik de Vogel

Romancing The Globe (reizen)

Het Nederlandse reisprogramma van GTST-sterren Caroline de Bruijn (Janine Elschot) en Erik de Vogel (Ludo Sanders) wat ontzettend leuk is om als student of met het hele gezin naar te kijken. De twee gaan van Parijs, Belize, Marokko tot Thailand. Kortom ze vliegen van hot naar her en zij geven met zijn tweeën een inkijkje van de wereld, hoe je binnen een paar uur of dagen ergens onontdekte plekken kunt bezoeken of lekker de toerist kan uithangen. Voor ieder wat wils dus.

Witches of East End (thriller)

Foto: IMDb

De serie Witches of East End uit Amerika is een spannende thrillerserie dat gaat over de vier zogenaamde heksenmoeder Joanna, dochters Freya en Ingrid en Wendy Beauchamp. Samen beleven zij de gekste dingen door hun magische krachten als heksenfamilie. Zo rust er een vloek op de familie en willen bepaalde donkere wezens hun uitroeien. Daardoor zijn ze al heel wat keren jong overleden en opnieuw geboren. Het lijkt allemaal heel realistisch waardoor je ook echt het gevoel krijgt dat je er zelf bij bent. Nadat een van de familieleden op het randje van dood blijkt te zitten, wordt duidelijk dat hun leven niet oneindig is…

Beau & De Daklozen (reality)

Foto: videostill RTL

Televisiepresentator Beau van Erven Dorens zoekt de (voorheen) dakloze deelnemers uit zijn eerdere programma’s: The Amsterdam Project, Het Rotterdam Project en De Sleutel op. Hij gaat met deze deelnemers terug in de tijd toen zij als dakloze mensen in opvanghuizen of op straat leefden. De ingrijpende verhalen grijpen je naar de keel en geven inzicht over hoe je leven op zijn kop kan komen te staan.  Je ziet zoveel meer dan de dakloze persoon en daardoor kan je beter leren begrijpen dat bepaalde omstandigheden tot dakloosheid kan lijden zonder dat iemand dat natuurlijk daadwerkelijk wilt.

Over de auteur

Inge Herweijer

Mijn naam is Inge Herweijer en ik ben 23 jaar oud. Ik studeer de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Op deze website ziet u al mijn creaties aan verslagen, nieuwsberichten en meer! Laat het zeker aan mij weten wat u van mijn verhalen vindt onder het kopje 'reacties'.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *