Strandheem Festival 2021 afgelast

Strandheem Festival 2021 afgelast

Opende| Het Strandheem Festival gaat dit jaar helaas weer niet door. Vanwege de vooruitzichten van het coronavirus is het onmogelijk om op korte termijn nog een festival te organiseren die zou plaatsvinden in het Hemelvaartsweekend.  Het is een christelijk festival wat normaal wel meer dan 10000 bezoekers aantrekt.

 ‘’Een evenement organiseren kost veel voorbereiding. Vanwege alle onzekerheid met de coronamaatregelen hebben we besloten om het festival niet door te laten gaan. We hadden een tijdje gehoopt dat het kon, maar het is niet mogelijk. Een moeilijke beslissing voor ons als organisatie, maar ook voor alle medewerkers, sponsors, leveranciers en allen die het Strandheem Festival een warm hart toedragen, is het een teleurstelling dat er voor de 2e keer geen festival zal zijn. Maar iedereen zal begrijpen dat zolang er zoveel onzekerheid blijft rond het virus, vaccins en alle maatregelen, dit de enige optie is.’’ Aldus Sicco Kits.

De organisatie blijft positief: ‘’ Het is erg jammer, maar het voelt ook als berusting. Er zijn veel ergere dingen in de wereld en om ons heen. Het is een zware beproeving voor ons allemaal maar we mogen vertrouwen op een hoopvolle toekomst!’’ De organisatie hoopt in 2022 wel een geweldig festival neer te zetten die zal plaatsvinden van 26 t/m 29 mei. Daar gaan ze dan ook vol enthousiasme mee bezig!

Mocht je het festival willen steunen dan bestaat er de mogelijkheid een gift te doneren via https://www.strandheemfestival.nl/geven/

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *