Avondklok ook in Deventer, hoe erg is het nou?

Avondklok ook in Deventer, hoe erg is het nou?

Foto: Pixabay

Het kabinet is eruit: er komt een avondklok. Hij gaat van 21.00 tot 04.30 uur gelden met een paar uitzonderingen voor bijvoorbeeld mensen die per se naar hun werk moeten of maaltijdbezorgers.

Uiteindelijk verandert er voor de meeste mensen niet zoveel door de avondklok, want veel kon je toch al niet doen na 21.00 uur. De hondeneigenaren waren bezorgd, maar zij mogen met maximaal 1 persoon de hond uitlaten na 21.00 uur.

Toch zijn veel mensen tegen de avondklok en dat is naar mijn mening, omdat het mensen nog meer het gevoel geeft dat ze opgesloten zitten in hun eigen huis. Dat is natuurlijk voor iedereen een vervelend gevoel. Toch zullen we door deze periode heen moeten en hopen dat de avondklok niet te lang gaat duren.

Voor de studenten is het natuurlijk wel heel vervelend, want het heeft een groot effect op hun sociale leven. ’s Avonds een biertje drinken met 1 of 2 vrienden zit er nu niet meer in. Het enige wat je kan doen is doorfeesten tot 04.30, maarja omdat nou elke avond te doe is misschien ook wel wat overdreven.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *