Lege schappen door hack bij Albert Heijn

Lege schappen door hack bij Albert Heijn

UTRECHT|Een week geleden zijn de leveringen van de Albert Heijn stil komen te vallen. Dit alles heeft te maken met dat de Albert Heijn is gehackt. Een medewerker in de Albert Heijn in Utrecht beaamd dat de problemen nog niet zijn opgelost.

“We hebben het systeem nodig en kunnen er nu geen gebruik van maken. De hackers vragen om losgeld, dus het kan nog best even duren voordat dit is opgelost. Het is erg vervelend dat dit nu gebeurt”. Zodoende de medewerker van de AH in Utrecht.

Ruim anderhalve week geleden werd een logistiek dienstverlener gehackt waardoor de systemen niet meer werken. Het gevolg hiervan is dat de levering, met betrekking op de kaasproducten, niet meer kwamen. Op de site van de Albert Heijn wordt aangegeven dat er een technische storing heeft plaatsgevonden en dat deze in de tussen tijd weer is opgelost. “Bij sommige Albert Heijnen zijn de schappen alweer langzaam gevuld”.

De medewerker kan helaas niet vertellen hoelang het duurt voordat dit probleem helemaal is opgelost en de kaas schappen weer optimaal gevuld zullen zijn. “We hopen met zijn alle dat dit snel wordt opgelost”.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *