Bridgeclub Sans Atout bestaat 45 jaar

Bridgeclub Sans Atout bestaat 45 jaar

Bridgeclub Sans Atout is 9 augustus 45 jaar geworden, dit werd afgelopen weekend gevierd. Hier werd gebridged, gegeten en gedronken. 

De bridgeclub is 45 jaar geworden, de club is opgericht op 9 augustus 1976. Deze mijlpaal werd gevierd op 2 oktober. Er werd een hapje en een drankje gedaan, maar vooral gebridged. ‘Het was erg gezellig’ aldus Wim de Jong. Hij is de voorzitter van bridgeclub Sans Atout. 

De bridgeclub is erg hecht volgens de voorzitter. Er zitten ook twee leden bij die al 27 jaar lid zijn van de club. Volgens de voorzitter is dit ook het beeld wat de club afgeeft, een gezellige bridgeclub waarin veel leden goed bevriend zijn geworden. Iedere maandagavond komt de bridgeclub samen om een potje te bridgen met elkaar. Volgens de voorzitter komen ook veel leden bij elkaar buiten de maandagavond om, om met elkaar te bridgen. Ook werden er een aantal leden gehuldigd wegens het lange lidmaatschap bij de bridgeclub. 

Over de auteur

Wesley Koopman

Wesley Koopman is eerstejaars student aan de school voor Journalistiek te Utrecht. Wesley's interesses liggen bij sport en politiek. Wesley vindt het leuk om producties te maken over evenementen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.