Voorzitter Cor van Alphen zoekt opvolger

Voorzitter Cor van Alphen zoekt opvolger

Zodra project Zuilense Vecht is afgerond houdt Cor van Alphen op als voorzitter van T.V. Luck Raeck. Dit betekent dat T.V. Luck Raeck zich klaarmaakt voor een positiewisseling of een nieuw gezicht binnen het bestuur. Cor van Alphen heeft aangegeven zelf op zoek te gaan naar een opvolger.

Van Alphen vindt dat hij de afgelopen tien jaar als voorzitter veel voor de club heeft kunnen betekenen en zoekt alvast een (vrouwelijke) opvolger voor de functie. Als een van de grondleggers van het project Zuilense Vecht, wilt van Alphen betrokken zijn bij de afronding: ‘Iets wat je zelf begonnen bent, wil je ook graag afmaken’, aldus van Alphen.

Terwijl hij bezig is met de afronding van het nieuwe sportpark Zuilense Vecht, wil van Alphen alvast een opvolger in kunnen werken, bij voorkeur een vrouwelijke kandidaat, zodat hij de club ‘netjes kan achterlaten’.

Van Alphen geeft aan dat er geen rij staat aan mensen die zijn functie willen overnemen: ‘Men staat niet te trappelen om iets voor de vereniging te doen, want er gaat best wel veel tijd in zitten natuurlijk’.

Wanneer van Alphen werdt gevraagd of hij betrokken wilt blijven bij de club zei hij: ‘Ik zal, ondanks dat ik in Friesland ga wonen, wel lid blijven van Luck Raeck. Luck Raeck zit in mijn bloed en iets wat in je bloed zit laat je nooit meer los.’

Verslaggever Levi van Riet sprak Cor van Alphen over zijn voorzitterschap en de verdere toekomst van de vereniging.

Over de auteur

Eddin Jugo

Eddin Jugo is een eerstejaars student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Hij is geboren op 21-10-2000 in Apeldoorn. Binnen de journalistiek is er geen richting die hem niet interesseert: aan nieuwsgierigheid geen gebrek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.