Beter Lopen gaat samenwerken met specialisten

Beter Lopen gaat samenwerken met specialisten

Schoenenwinkel ‘Prettig Lopen’ gaat een samenwerking met voetspecialisten aan. Voor veel mensen is een goed passende schoen vinden geen vanzelfsprekendheid, merkt het personeel. De hulp van specialisten wordt ingezet om toch een passende schoen te vinden.

Mensen ondervinden diverse voetproblemen, bijvoorbeeld twee verschillende voetlengtes, ingegroeide teennagels of te brede voeten. Prettig Lopen wil deze mensen een oplossing bieden en schakelt voetspecialisten in. Denk hierbij aan podologen, podotherapeuten en pedicures.

‘Wij zien hier veel voeten, en het kan gebeuren dat wij iets constateren, maar dat de stap naar een podoloog of pedicure te groot is’, zegt Ida Verkerk, medewerkster van de winkel. Zij heeft de specialisten gevraagd om een samenwerking. De twee partijen zijn samen rond de tafel gaan zitten en hebben een oplossing voor deze kwestie gevonden: elke eerste woensdag van de maand is er een inloopspreekuur, waar diverse specialisten aanwezig zijn. Ze geven advies voor een bepaalde schoenkeuze of verwijzen u bij ernstige houdings- of voetklachten door.

Verslaggever Loes van ’t Hart belde met Ida Verkerk, medewerkster van schoenwinkel Prettig Lopen over deze samenwerking:

https://soundcloud.com/user-53312539/loes-van-t-hart-samenwerking-prettig-lopen-en-specialisten/s-bGbHhH0Pg07?si=2524ce13eba34ca5bba56123e6e9a590

Over de auteur

Teun de Graaf

Teun de Graaf is tweedejaars student Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Teun zijn interesses liggen bij literatuur, muziek en politiek. In zijn vrije tijd schrijft Teun poëzie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *