Halloween in centrum Vleuterweide

Halloween in centrum Vleuterweide

foto: Marleen Koppes

Het is weer halloween. Door de jaren heen is dit feest steeds populairder geworden. Zo zijn er ook in het winkelcentrum Vleuterweide meerdere activiteiten georganiseerd in dit thema. 

Het was het eerste jaar dat winkelcentrum Vleuterweide een activiteitendag organiseerde in het thema halloween. Verschillende entertainment bedrijven rondom Vleuten hebben mensen ingehuurd om op deze dag van twaalf tot vier kinderen te vermaken met verschillende griezelige activiteiten. Zo kon je je laten schminken, grabbelen in de grabbelton, tattoos zetten en werd er een vossenjacht gehouden.  Door de verwachtte regen werden er minder kinderen verwacht dan dat er uiteindelijk zijn gekomen. Kortom, het was een groot succes. 

Over de auteur

Marleen Koppes

Marleen Koppes is eerstejaars student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Ze is geboren en getogen in Zutphen en nu, op achttienjarige leeftijd, verhuisd naar Utrecht. Haar interesses liggen bij sport, kunst, reizen en vele andere onderwerpen. Van jongs af aan al zeer nieuwsgierig en geïnteresseerd in elk persoon wat voorbijkomt. Hierom heeft ze ook gekozen om op de School van Journalistiek te studeren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.