Verbetering en vernieuwing voor de Middellandstraat

Verbetering en vernieuwing voor de Middellandstraat

MIDDELLAND – De Middellandstraat is een lange straat tussen de Heemraadsingel en de Kruiskade. Het is een levendige Rotterdamse stadstraat met een mix van verschillende culturen, landen en mensen. Alles loopt dwars door elkaar. Maar er is ook veel behoefte aan verbetering en vernieuwing.

‘Bureau City Branders’ werkt aan een plan om de straat aantrekkelijker te maken voor bezoekers van de wijk en aangenamer te maken voor mensen die al in de wijk wonen. De wijk heeft veel potentie; door haar diversiteit en de totale mix van mensen.

Ik sprak met Marjolijn Bohlken, zij werkt mee aan het plan van Bureau City Branders. En met Eric Høssen, eigenaar van de oudste ijssalon van Rotterdam Capri, gevestigd op het midden van het Middellandsplein:

Over de auteur

Jessie Meeus

Ik ben geboren in 1999 in het pittoreske dorpje Made, in het zuiden van ons land. Mijn ouders noemde me Jessie en vanaf die dag ging het alleen maar bergopwaarts. Na mijn MBO opleiding afgerond te hebben ben ik het avontuur gaan zoeken buiten Nederland. Op parelwitte stranden en onder torenhoge palmbomen in Italië, Spanje en de Dominicaanse Republiek. Daar heb ik bijna vier jaar gewoond. Met een rugzak vol souvenirs en levenservaring kwam ik terug om mijn opleiding journalistiek te beginnen in Utrecht. Ik vertel het liefst verhalen. Leuke verhalen, spannende verhalen en soms ook emotionele verhalen. Dus ik dacht waarom maak ik niet van mijn passie mijn werk?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *