Rommelige raadsvergadering in Katwijk over een mogelijke streekomroep

De raadsvergadering op 21 januari is zacht uitgedrukt erg rommelig. De commissie spreekt met verschillende gastsprekers over de mogelijke federatie of fusie van de omroepen RTV Katwijk en omroep Bollenstreek. Hierin wordt informatie gegeven over de ideeën van het bestuur en wat verschillende vrijwilligers en leden vinden van dit plan. Ook wordt er door de gastsprekers Dennis Heemskerk en Jeffrey Schreuder gesproken over de samenwerking tussen de twee omroepen en hun bedrijf; De Zintuigfabriek (waar jongeren met verschillende soorten media leren werken).  

Lees verder

Kanjers van Kenya

In 2017 richtte Hanneke Verloop samen met twee anderen de stichting Kanjers van Kenya op. Binnen deze stichting doen ze hun uiterste best om kansarme kinderen uit en rondom Nairobi uit de sloppenwijken te halen om ze een nieuw en beter leven te geven op een boardingschool, hiermee geven ze de kinderen een toekomstperspectief. Ik spreek de hartverwarmende Hanneke over haar stichting en luister naar haar verhalen over de negentien kinderen die naar school gaan door de hulp van de stichting.

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.