Familiebedrijf Minidisco maakt tekenfilmserie

Jan van der Plas en Didi Dubbeldam zijn bezig met het maken van een animatieserie genaamd de Kattenclub. De twee Katwijkers zijn onder anderen bekend van het wereldberoemde kinderliedje ‘Tsjoe Tsjoe wa’ en binnen hun bedrijf Minidisco houden ze zich bezig met het maken van nog meer kindermuziek en nu ook -series. Ik spreek Jan van der Plas over het maken van de Kattenclub en hoe de verhalen tot stand zijn gekomen. 

Lees verder
Bezig met laden
  • Samenleving
  • Zakelijk
  • Vrije tijd
  • Beleid & Bestuur

Familiebedrijf Minidisco maakt tekenfilmserie

Jan van der Plas en Didi Dubbeldam zijn bezig met het maken van een animatieserie genaamd de Kattenclub. De twee Katwijkers zijn onder anderen bekend van het wereldberoemde kinderliedje 'Tsjoe Tsjoe wa' en binnen hun bedrijf Minidisco houden ze zich bezig met het maken van nog meer kindermuziek en nu ook -series. Ik spreek Jan van der Plas over het maken van de Kattenclub en hoe de verhalen tot stand zijn gekomen. 

Disclaimer

Op deze website publiceren eerstejaarsstudenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht nieuws en actualiteiten over uw plaats of wijk.

Tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en andere media op deze website gelicentieerd onder een Creative Commons CC BY-NC-ND 4.0-licentie.
Teksten en media op deze website mogen alleen met naamsvermelding worden gedeeld voor niet-commerciële doeleinden.