Succesvolle silent disco Brasserie De Zalm even echt stilgelegd

Succesvolle silent disco Brasserie De Zalm even echt stilgelegd

(foto: Noya Geurts Tijhuis)

Goudse Brasserie De Zalm kwam afgelopen vrijdag met haar eerste editie The Silent Club Room in coronatijdHet zag er veelbelovend uit. Een gezellige avond op het terras en zeker voor herhaling vatbaar, maar met de aangescherpte maatregelen die afgelopen dinsdag bekend werden gemaakt door het kabinet zijn dit soort avonden voorlopig niet meer mogelijk.

Vrijdagavond 9 oktober stond DJ Johan Post achter de draaitafel. Het terras stroomde vol en de eerste mensen hadden al snel een koptelefoon op. Deze editie van The Silent Club Room bij Brasserie De Zalm was niet de eerste silent disco avond voor het restaurant. Voorgaande avonden waren nog voor corona en binnen in het restaurant, waar iedereen ook daadwerkelijk kon dansen en meeblèren op de muziek. “Een tijdje geleden hebben we ook een Bingo-avond georganiseerd. Gasten kregen toen een koptelefoon op, er werden nummers gedraaid je kreeg de Bingo cijfers via je koptelefoon te horen,” vertelt sales/marketing medewerker Elles Bron.  

Vrijdag vond de avond buiten op het terras plaats en de mensen zaten allemaal netjes aan hun tafeltje. Tegen het einde van de avond hadden steeds meer mensen een koptelefoon op hun hoofd, waardoor de sfeer alleen maar beter en beter werd. “We hebben veel positieve reacties ontvangen en we gaan dit zeker weer eens doen,” aldus Bron.  

Ondanks dat het tegen het einde van de avond met bakken uit de hemel viel, was de avond niet figuurlijk in het water gevallen. Bij bezoeker Mees Kooi was de avond goed bevallen. “Het was een super gezellige avond. Weer eens wat nieuws. Een leuk concept en zeker voor herhaling vatbaar!” 

Plannen voor volgende edities zijn er of staan nog niet gepland. Nu de horeca vier weken haar deuren moet sluiten, is het organiseren van evenementen voor over een maand, nog niet prioriteit van de Goudse brasserie. Bron: Het is even afwachten hoe het de komende weken gaat, maar we hebben nog maar niets op de planning staan voor wat we over vier weken gaan organiseren.” 

DJ Johan (foto: Noya Geurts Tijhuis)

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *