De Top 5 leukste schoencadeautjes van onder de 5 euro

De Top 5 leukste schoencadeautjes van onder de 5 euro

schoen met chocoladeletter en kruidnootjes (foto: Lisette van de Woestijne)

Het is weer de tijd van het jaar dat kinderen hun schoen zetten en er ‘s ochtends vroeg zo snel mogelijk naar toe rennen om te zien wat ze hebben gekregen. Het is voor veel kinderen het leukste onderdeel van het Sinterklaasfeest. Als de cadeautjes goedkoper zijn, kunnen kinderen misschien vaker hun schoen zetten. Daarom zijn hier de top 5 meest populaire schoencadeautjes van onder de 5 euro.

  1. Spelletjes

Er is een groot aanbod aan spelletjes van onder de 5 euro. Of het nou kaartspellen of bordspellen zijn, ze zorgen vaak voor een gezellige sfeer. Dit is vooral een leuk cadeau om te geven omdat het iets is wat met het hele gezin gedaan kan worden. Spelletjes brengen mensen bij elkaar.

  1. Kleurpotloden en viltstiften

Met kleurpotloden en viltstiften kunnen kinderen volop hun creativiteit uiten. Ze kunnen deze spullen ook gebruiken op school. Het is een cadeau wat lang te gebruiken is. Vaak zijn potloden en viltstiften te krijgen voor 4 of 5 euro.

  1. Play-Doh klei

Ook klei is een erg populair schoencadeautje wat verkrijgbaar is onder 5 euro. Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en creatief mee zijn. Het is een cadeau wat veel kinderen leuk vinden omdat het in vele vormen gekneed kan worden.

  1. Duplo, Lego of Playmobil

Met speelgoed als Duplo, Lego of Playmobil spelen veel kinderen. De kleinere setjes hiervan, die ook nog eens makkelijker in een schoen passen, zijn verkrijgbaar onder de 5 euro en zorgen voor eindeloos spelplezier.

  1. Chocoladeletter

De meeste chocoladeletters zijn al verkrijgbaar vanaf €0,99 en een chocoladeletter is altijd een succes. Wanneer een kind geen chocola lust of kan eten zijn er ook veel andere Sinterklaas snacks die in de schoen kunnen, zoals bijvoorbeeld pepernoten, kruidnoten, marsepein of een speculaaspop.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *