Jumbo Hagendoorn verbouwd

Jumbo Hagendoorn verbouwd

Jumbo Hagendoorn tijdens verbouwing (foto: Noya Geurts Tijhuis)

De inmiddels al tien jaar oude Jumbo in winkelcentrum Bloemendaal in Gouda is vandaag weer open gegaan na een grote verbouwing. De supermarkt is nu groter en oogt ruimer.

De plannen zijn na twee jaar voorbereiding rond. Alles gaat eruit, zowel producten en schappen, als vloeren, plafonds en muren. De winkel wordt ruimer ingericht. Klanten zullen in de nieuwe Jumbo meer ruimte ervaren door de bredere paden tussen de schappen en het verhoogde plafond, vertelt Henk Hagendoorn, eigenaar van Jumbo Hagendoorn.

Als klanten de winkel binnenkomen, komen ze direct aan bij het open ingerichte versplein. Wanneer de klanten de winkel verder inlopen, komen ze bij de vernieuwde slagerij, bakkerij en de vleeswaren en kaas afdeling, met een bredere keuze aan vers gesneden en gegrilde vleeswaren.

Qua oppervlakte wordt de winkel wel 100 tot 150m2 uitgebreid. Boven, naast de Scapino en Lidl, waar eerst Zara Mode zat, komt nu de kantine voor alle medewerkers van de Jumbo. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om op de begane grond goed uit te breiden en ruimte te creëren. We wilden eerst kunnen uitbreiden voordat we de plannen doorzetten om daadwerkelijk te gaan verbouwen. Dat was de voorwaarde van het hele project, zegt Hagendoorn.

De grootste aanwinsten volgens Hagendoorn zijn de nieuwe versafdelingen met ruimer assortiment en het begrip dat centraal staat bij de nieuwe look; ruimte. De oude Jumbo paste niet meer in het plaatje volgens Hagendoorn. “Je moet met je tijd meegaan en na deze verbouwing komt de Jumbo volgens de Jumbo formule helemaal tot zijn recht.” Hij vond het al een prachtige winkel, maar nu wordt het nog mooier.

Jumbo Hagendoorn tijdens verbouwing (foto: Noya Geurts Tijhuis)

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *