Online veilingen van voertuigen, machines en gereedschap nu ook in Ter Aar

Online veilingen van voertuigen, machines en gereedschap nu ook in Ter Aar

Bedrijfswagen izi-onlineveilingen.nl (foto: Lisette van de Woestijne)

Op izi-onlineveilingen.nl kunnen binnenkort voer- en vaartuigen, machines en grote gereedschappen worden geveild. Deze spullen kunnen uiteindelijk worden opgehaald in Ter Aar bij de veilinglocatie aan Oude Kerkpad 6a.

Miranda Hoogendoorn, die samen met haar man Niek de website heeft opgezet, verwacht eind oktober een proef veiling te draaien. De veilingen gaan officieel van start in november. “Bedrijven kunnen de spullen bij ons komen brengen en dan maken wij foto’s en plaatsen advertenties op de website.” legt Hoogendoorn uit. “Op andere websites zoals Marktplaats en Speurders zetten we de spullen met een link naar de website, zodat mensen via andere sites bij onze site komen als ze iets interessants zien.”

Volgens Hoogendoorn waren er in het Groene Hart nog niet dit soort veilingen. “Troostwijk Auctions bestond wel al, maar dat zijn van die mega-veilingen die heel veel commissieloon vragen. Dus toen kwam het idee: Waarom gaan we dat niet zelf doen en dan midden hier in het Groene Hart? Voor zover we weten, zijn er nu nog geen andere online veilingen in de buurt. Het is volgens mij wel iets dat steeds meer opkomt.”

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *